Portfolio

Activo verzorgt complete uitnodigingstrajecten en online platformen voor zakelijke evenementen en medische congressen. Hieronder treft u een aantal voorbeelden van onlangs opgeleverde projecten.

Voorbeelden van door op maat gemaakte evenement registratie websites
Evenement Registratie Platform en Event App

LKQ VIP event Dutch GP 2022

Een soepel registratietraject, vlekkeloze toegangscontrole en geen no-show: alles moest kloppen voor het VIP event van LKQ. Hoe Activo hiervoor heeft gezorgd? Dat lees je in deze case.

Bekijk deze case
Ons werk voor LKQ
Evenement Registratie Platform

World of Incentro

Een inspirerend evenement van Incentro over digitale transformatie. Het Evenement Registratie Platform is hierbij ingezet. Naast een uitgebreid uitnodigingstraject met eventwebsite verzorgde Activo ook de toegangscontrole met uitgifte van badge en keycord aan alle deelnemers.

Bekijk deze case
Ons werk voor Incentro
Event App

Alliander Leiderschapsdag

Bij de Alliander Leiderschapsdag is een Event App ingezet die deelnemers konden gebruiken tijdens het evenement bij eventlocatie De Rijtuigenloods.

Bekijk deze case
Ons werk voor Alliander
Abstract handling module

LIMSC

De Leiden International (Bio)Medical Student Conference (LIMSC) is de grootste tweejaarlijkse studentenconferentie ter wereld. Nu de conferentie weer fysiek kan plaatsvinden heeft Activo een abstract module hiervoor ontwikkeld zodat deelnemers eenvoudig hun abstracts kunnen indienen en laten reviewen door de boordelingscommissie.

Bekijk deze case
Ons werk voor Limsc
Hybride Event Platform

Connecting the Brain

Voor Amsterdam UMC is het Congres Online Platform ingezet voor een hybride 2-daags congres. 200 deelnemers waren live aanwezig bij de Amsterdam Arena en de overige 650 deelnemers konden actief meedoen op afstand, online.

Bekijk deze case
Ons werk voor Amsterdam UMC
Congres Online Platform

Rijkswaterstaat

Voor Rijkswaterstaat is het Congres Online Platform ingezet vanuit de studio in Amersfoort. Onder regie van de projectmanager werd van te voren alles goed besproken zodat wij de online deelnemers een interactieve netwerkdag konden bezorgen.

Bekijk deze case
Ons werk voor Rijkswaterstaat