Abstract handling module

LIMSC

Tweejaarlijks organiseert LIMSC in nauwe samenwerking met het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) de Leiden International (Bio)Medical Student Conference.

LIMSC biedt de mogelijkheid voor life sciences-studenten wereldwijd om hun onderzoek te presenteren.

Via de abstract handling module die wij op maat ontwikkelden voor LIMSC kunnen auteurs makkelijk en snel hun abstract indienen zodat deze door de commissie kan worden beoordeeld.

Ons werk voor Limsc

Eenvoudig indienen van abstract

Studenten kunnen via de Module Abstract Handling een account aanmaken, hun gegevens registreren en vervolgens één of meerdere abstracts indienen.

Daarbij kunnen co-auteurs worden toegevoegd, posters en ondersteunende afbeeldingen worden geupload en de presentatie voorkeur worden doorgegeven.

Na het bevestigen van de ingevoerde abstract ontvangt de indiener een bevestiging per e-mail en is de abstract klaar om beoordeeld te worden.

Abstract indienen buttons

Abstracts beoordelen via de review omgeving

Leden van de beoordelingscommissie kunnen via het reviewplatform de ingediende abstracts beoordelen. De organisatie kan met deze beoordelingen een selectie maken van goedgekeurde presentaties en deze indelen als presentatie, posterpresentatie, symposium of lezing.

Abstract review omgeving
limsc abstract toevoegen

Samenstellen wetenschappelijk programma

Na het maken van de selectie worden de auteurs per e-mail geïnformeerd over hun definitieve plek in het programma.

Abstract beoordelingsmail

Deelnemersregistratie

Via de conferentie website kunnen deelnemers een e-ticket kopen, waarna zij hun e-ticket en factuur per e-mail ontvangen.

Na het aanschaffen van een ticket kan de deelnemer zich inschrijven voor de presentaties en hun persoonlijke programma bekijken in de event app.

Badge en live app

Online betaalmodule

Bij betaalde medische congressen zal de genodigde via het aanmeldformulier online kunnen betalen. Bij een succesvolle betaling ontvangt de deelnemer direct een bevestiging per e-mail inclusief een facuur in pdf-formaat. Activo's betaalmodule omvat de volgende betaaloplossingen.

mastercard visa American_Express ideal bancontact giropay sofort cb iban-overboeking

Accreditatiepunten

Voor het toekennen van accreditatiepunten zal de aanwezigheid van deelnemers worden vastgelegd in het registratiesysteem. Dit is ook mogelijk bij de parallele workshoprondes.

 
Voorbeeld van een medisch congres website

Zorgeloos uw medisch congres organiseren?

Het Medisch Congres Platform is speciaal bedoeld voor medische congressen met abstracts, accreditatie en online betalen.

Meer informatie

Activo werkt onder andere voor:

Triodos Bank
ASML
Incentro
Rijkswaterstaat
de Rechtspraak
Nederlandse Vereniging voor Neurologie
Enexis
ESET
KPN
Amsterdam UMC
Gemeente Rotterdam
Plus

Voor wie?

De evenement oplossingen van Activo zijn speciaal bedoeld voor personen die zakelijke evenementen of medische congressen organiseren, fysiek of online.

Offerte aanvragen

Portfolio Evenementen Platforms

De afgelopen 25 jaar heeft Activo voor veel bedrijven en instellingen meegewerkt aan toonaangevende projecten.

Portfolio bekijken