Activo in control:
COVID-19

Vanwege de situatie omtrent het coronavirus willen we u informeren over de maatregelen die we hebben genomen om de continuïteit van de Activo bedrijfsvoering te garanderen. De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers staat daarbij voorop.

Allereerst willen we u verzekeren dat we volledig operationeel zijn. Het team van Activo is volledig toegerust om de voortgang en kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen blijven garanderen. De meeste werknemers werken nu vanuit huis. Activo beschikt over de nodige tools om op afstand te werken.

Ook het verzorgen van online congressen ondervindt geen hinder van alle maatregelen. Zo kan uw congres nog steeds probleemloos plaatsvinden via Congres Online.

Activo is per e-mail en telefoon deze periode goed bereikbaar. Mocht u vragen hebben of onduidelijkheden ervaren, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

info@activo.nl
071-8700310

Rustige straten van Leiden

Portfolio evenement registratiesysteem

Vele anderen zijn u voorgegaan bij het kiezen voor het Evenement Registratiesysteem van Activo. Klik op de knop hieronder om een verzameling van onze projecten te bekijken.

Portfolio

Mogelijkheden van het evenement registratiesysteem

Het evenement registratie systeem biedt verschillende uitbreidingsopties om uw zakelijke evenement of congres tot een succes te maken.

Diensten